Tecken som förråder falska


Tryckta tyger.
Billiga plastklackar, som säkert kan kallas engångsbruk, sätts på förfalskningar. De kommer att falla av inte bara efter en dag i "Louboutins", utan efter ett par timmar. I de ursprungliga skorna kan du säkert gå ut i staden och utmana även Stockholms trottoarer.

Viktiga platser.
På innersulan till ett äkta par hittar du inskriptionen "Christian Louboutin Paris" - det enda sättet. Och på sulan (där stigningen är) - "Christian Louboutin, Made in Italy". Alla bokstäver måste vara läsbara, läsbara, i samma storlek och typsnitt.
En annan logotyp appliceras inuti skorna, under hälen - dess kännetecken är hållfastheten för den använda färgen, som bevaras även med ofta slitage av paret.

Block.
Det är sorgligt, men du kommer inte att kunna lura de omkring dig, till exempel "Louboutins", även om du inte tillåter dem att studera insidan av skorna och sulan: falken skiljer sig mycket från originalet i utseende.
Original Christian Louboutin är älskad för ett specifikt block som falska tillverkare inte kan upprepa. Från sidan märks det alltid att de falska näsorna tittar upp och stigningen ser tveksam ut. Dessutom har falska skor inga karakteristiska originalböjningar på sidorna, som något öppnar benet, och ryggen är ofta för hög.

Sömmar.
Sömmarna på originalen är alltid släta, snygga, utan spår av lim och slarvigt stickande trådar. Stygns färg matchar alltid skorna.

Klackar.
Den ursprungliga hälen är alltid i samma färg som skorna själva, och den är helt rak och stabil. Christian Louboutin kommer aldrig att sälja en modell med en fasad eller ojämn häl, eftersom kundernas hälsa och varumärkets affärsanspråk står på spel. Men tillverkare av förfalskningar om sådana bagateller är inte alltför oroliga.
 
https://modernvet.com vet Dubai: dkc veterinary clinic in Dubai. •  https://www.guideavis.com/couvrance-fond-de-teint/


Christian & Louboutins    Christian & Louboutins: Fortsättning av artikeln
•••
E-mail: info@louboutinskor.se | +4680010060 (+1)
Louboutin Skor  - Stockholm © 2020